Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
1–16 termék, összesen 23 db
-
!!!GRILLKOLBÁSZ AKCIÓ+MUSTÁR: Grillkolbász válogatásunk tartalma: 1 csomag magyaros grillkolbász (kb. 50 dkg) -1 csomag citromos bajor grillkolbász (kb. 50 dkg) -1 csomag mediterrán marha grillkolbász (kb. 50 dkg) -1 csomag sörös-káposztás grillkolbász (kb. 50 dkg) -1 üveg fűszeres virslimustár (370g)
12 550 Ft Kosárba teszem -
Aszalt paradicsomos porchetta sous vide- aszalt paradicsommal, bazsalikommal és fokhagymával ízesített göngyölt bőrös császárhús szuvidálva- Összetevők: bőrös császárhús, aszalt paradicsom, étkezési só, friss bazsalikom, fokhagyma granulátum, fűszerek.- Elkészítési javaslat: mivel ez már szuvidálva van, nem kell több órán keresztül sütni. Sütőbe helyezzük (a bőrét törölgessük szárazra), először hőlégkeverésen felmelegítjük a husit kb. 130 fokon 20 percig, aztán csak alsó-felső sütésre tesszük 220 fokon, amíg a bőre ropogós lesz (kb. 20 perc). Az utolsó 5 percben ecettel kenegessük be a bőrét, ettől lesz eszméletlen roppanós.
7 500 Ft Kosárba teszem -
Aszalt szilvás porchetta sous vide- aszalt szilvával, szilvalekvárral és fokhagymával ízesített göngyölt bőrös császárhús szuvidálva- Összetevők: bőrös császárhús, aszalt szilva, szilvalekvár, étkezési só, fokhagyma granulátum, fűszerek.- Elkészítési javaslat: mivel ez már szuvidálva van, nem kell több órán keresztül sütni. Sütőbe helyezzük (a bőrét törölgessük szárazra), először hőlégkeverésen felmelegítjük a husit kb. 130 fokon 20 percig, aztán csak alsó-felső sütésre tesszük 220 fokon, amíg a bőre ropogós lesz (kb. 20 perc). Az utolsó 5 percben ecettel kenegessük be a bőrét, ettől lesz eszméletlen roppanós.
7 500 Ft Kosárba teszem -
Borsos sertésszűz sous vide – Sertésszűz borskéregbe forgatva egy kis olívaolajjal- Összetevők: sertésszűz, olívaolaj, étekzési só, tarkabors.- A termék nem tartalmaz allergént, hozzáadott ipari adalékanyagokat- Elkészítése: A bontatlan zacskót forró vízbe helyezzük 10-15 percre, ezután egy serpenyőbe öntünk munumális zsiradékot és ebben közepes lángon körbepirítjuk.
3 900 Ft Kosárba teszem -
Citromos bajor grillkolbász sous vide-Csirkecomb filéből és sertés zsírszalonnából készülő nemzetközileg ismert fehér kolbász. Bajor jellegét babér és majoranna adja, mely reszelt citromhéjjal válik kellemesen üdévé. Összetevők: csirkecombfilé, zsírszalonna, só, citromhéj, fűszerek, juhbél
3 500 Ft Kosárba teszem -
Előfűszerezett csirkemellfilé sous vide- Fűszeres csirkemellfilé olívaolajban.- Összetevők: csirkemell, olívaolaj, só, fűszerek. Elkészítési javaslat: Egy serpenyőben minimális olajon körbepirítjuk és tálalható is.
3 800 Ft Kosárba teszem -
Felvidéki juhtúrós malac grillkolbász sous vide- Sztrapacskára emlékeztető ízvilág. Juhtúróval, burgonyapehellyel, pirított hagymával, baconnal, friss kaporral készült különlegesség. Összetevők: sertésapró, JUHTÚRÓ (ALLERGÉN), pirított hagyma, bacon, TEJFÖL (ALLERGÉN), SAJTKRÉM (ALLERGÉN), burgonyapehely, friss kapor, só, fűszerek, juhbél.
4 000 Ft Kosárba teszem -
Foszlós rozmaringos kacsacomb sous vide 2 db- Zöldfűszerrel, almával, hagymával készített fűszeres előkonfitált kacsacomb. Összetevők: kacsacomb, vöröshagyma, só, friss rozmaring, fűszerek. Elkészítési javaslat: Egy felforrósított serpenyőben (vagy előmelegített sütőben) pár perc alatt pirosra sütjük mindkét oldalát és tálalható is.
5 200 Ft Kosárba teszem -
Fűszeres mustár virslihez- A hagyományos mustárhoz hasonló, de sokkal ízesebb, fűszeresebb készítmény. Angol mustárhoz hasonlóan gyengén grízes, krémes állagú sárga mustár. Összetevők: ivóvíz, MUSTÁRMAG (ALLERGÉN), cukor, gyümölcsecet, só,fűszerek.
1 600 Ft Kosárba teszem -
Házi ketchup- Karamellen pirított hagyma és kápia paprika adja kellemes aromáját. A paradicsommal egybe mixelve BBQ-s beütése hikori füstnek köszönhető. Húsokhoz, tésztákhoz egyaránt ajánlom. Összetevők: ivóvíz, hagyma, sűrített paradicsom, kápia paprika, cukor, gyümölcsecet, olivaolaj, só, HIKORI FÜST (ALLERGÉN, szója), fűszerek.
1 800 Ft Kosárba teszem -
Káposztás-sörös grillkolbász sous vide- Sertés alapú kolbász, melyhez sörrel felgőzőlt, gyömbéres pirított káposztát adunk. Ízélményét a természetes hikori füst fokozza. Összetevők: sertésapró, sör, fejeskáposzta, cukor, sertészsír, só, TERMÉSZETES HIKORI FÜST (ALLERGÉN,szója), fűszerek, juhbél.
3 500 Ft Kosárba teszem -
Kolbászhússal töltött császárhús sous vide- házi kolbászhússal töltött császárhús- császárhús, sertés apróhús, fokhagyma, étkezési só, fűszerek. Elkészítési javaslat: A zacskót 10 percre forró (kb.60 fokos) vízbe helyezzük, ezután a húst grillen, vagy akár sütőben körbepirítjuk.
3 450 Ft Kosárba teszem -
Magyaros grillkolbász sous vide- Hagyományos, magyaros fűszerezésű sertéskolbász fokhagymával, borssal, köménnyel és pirospaprikával ízesítve. Összetevők: sertésapró, só, fokhagyma, fűszerek, juhbél.
3 500 Ft Kosárba teszem -
Marha hamburger húspogácsa 6 db/kb.0,84 kg (gyorsfagyasztott)- házi mustárral kevert marhaburger húspogácsa- Összetevők: marha apróhús, sertés zsírszalonna, házi MUSTÁR (ALLERGÉN), ézekzési só, fűszerek. -Felhasználási javaslat: sütés előtt 1 nappal ki kell venni a fagyasztóból a sima háztartási hűtőbe kell helyezni, hogy természetes úton kiolvadjon. Sütésnél egy kis zsiradékot kell alátenni és sülés közben néha megnyomkodni, mert összeugorhat. Megsütjük az egyik oldalt, aztán átfordítjuk, hogy megpiruljon a másik oldal is.
4 400 Ft Kosárba teszem -
Mediterrán marha grillkolbász sous vide- Marhahús és sertés zsírszalonna felhasználásával készül, félzsíros sajtkockákkal és szárított paradicsommal. Mediterrán ízvilágát friss bazsalikom, fokhagyma és pici őrölt koriander adja. Összetevők: marhaapró, zsírszalonna, TRAPPISTA SAJT (ALLERGÉN), szárított paradicsom, friss bazsalikom, fokhagyma, só, fűszerek, juhbél
3 500 Ft Kosárba teszem -
Mézes-vörösboros szűz sous vide- Mézzel, vörösborral, kakukkfűvel, balzsammal beforralt pácban érlelt egész sertés szűz. Ízvilága kellemesen édeskés. Összetevők: sertés szűzérme, vörösbor, méz, só, fűszerek. Elkészítési javaslat: A tasakot 5 percre beletesszük kb. 60 fokos vízbe (regeneráljuk), azután egy felforrósított serpenyőbe helyezzük, minimális olajon és 1-2 perc alatt körbesütjük és tálalható is.
3 900 Ft Tovább
1–16 termék, összesen 23 db