A Kispiacról

A Kispiac heti rendszerességgel szervezett, mindenki számára nyitott közösségi rendezvény, melyen házi készítésű termékek, kézműves finomságok, termelői áruk vásárolhatók meg, közvetlenül az azokat elkészítő, megtermelő Termelőktől.

2023-tól Dunakeszin 2 helyszínen is találkozhatunk!

 • Minden pénteken 14-18 óra között a repülőtéri piactéren
 • Minden 2. és 4. szombaton 8-12 óra között a Barátság úti piactéren

A Kispiac működését jelen honlap támogatja. Ezen a honlapon egyelőre a pénteki piacnapokra lehet Bevásárló listát készíteni!

A Termék táblázatban minden aktuális termékünk árral, kiszerelési egységgel együtt megtekinthető, a honlapon keresztül heti „bevásárló lista” küldhető be Termelőink részére, akik ezáltal célirányosan tudnak készülni a pénteki Kispiac napra.

A honlap nem webáruház, megrendelés vagy vásárlás ezen keresztül nem bonyolítható. A honlap segítségével beküldhetsz viszont egy „bevásárló listát”. A Termelők mindent megtesznek azért, hogy a bevásárló listádon szereplő termékeket a helyszínen biztosítsák. Kérjük, hogy csak olyan termékeket küldj be a listáddal, melyeket valóban szándékozol megvásárolni a helyszínen.

A honlap működtetője és a felhasználó, valamint a Termelők és a felhasználó között szerződéses jogviszony a honlap használatán keresztül nem keletkezik. A Kispiacon személyesen a Termelőktől lehet megvásárolni a bevásárló listán beküldött árukat.

Jelenleg az alábbi módokon tudod a termékeket átvenni. Ezek egyikét a bevásárló listád beküldésekor tudod kiválasztani.

 • Minden egyes Termelőtől a standoknál, a piac nyitvatartási ideje alatt veszed át a foglalt terméket. (ingyenes)
 • Az összes kért terméket előre összekészítve, “Csomagolós asztalnál átvétel”-lel, a piac nyitvatartási ideje alatt veszed át (300.- Ft)
 •  Házhozszállítással, otthonodban veszed át a kért termékeket (900.-Ft, csak Dunakeszi, Göd és Fót területére), kiszállítás pénteken 16:00-19:00

A bevásárló listák összeállításának és beküldésének időszaka: vasárnap déltől szerda 15:00 óráig tart.

GYIK

Kérdés: Hogyan tudok bevásárló listát leadni?

Válasz:

Első lépés: Regisztrálj a “Fiókom” menüpont alatt (vagy ha már regisztráltál, jelentkezz be) !

 • Ha egy kicsit lefelé görgetsz azon az oldalon, jobbra látod a kitöltendő mezőket. Kérjük, mindegyik mezőt töltsd ki!  Ezekre azért van szükség,  mert néha előfordul, hogy 1-1 termék miatt egyeztetnünk szükséges veled.
 • A regisztráció után a “Fiókom” menübe jutsz. Ezen a felületen beállíthatod szállítási címed, később módosíthatod jelszavad és felhasználói adataid. Itt láthatod majd a már beküldött Bevásárló listáid is.

Második lépés: Lépj a “Termék táblázat” menüpontra.

 • Válaszd ki a kívánt termékeket és mennyiségüket. A szűrővel tudsz termék kategóriát – termelőt váltani. Emellett egyedi kifejezésekre is tudsz keresni a teljes kínálatból. Új keresésnél először nyomd meg az “Alaphelyzetbe” gombot.
 • Nyomd meg a lista feletti/alatti “Kiválasztottak a Bevásárló listára” gombot.

Harmadik lépés: ellenőrizd a Bevásárló listád.

 • Nyomd meg a fenti “Bevásárló listám” menüpontot. Ellenőrizd, hogy minden szükséges terméket felvettél-e a Bevásárló listádra. Ha valamit mégsem szeretnél, itt törölheted.
 • Ha kilépsz a rendszerből, a kiválasztott termékek a listán maradnak, tudod folytatni a folyamatot másnap is. A lényeg, hogy szerdán 15 óráig véglegesítsd és küldd be.

Negyedik lépés: küldd be a Bevásárló listád.

 • Ha kész vagy a listáddal, válassz “Átvételi mód“-ot és nyomd meg a “Fenti bev. lista még nincs beküldve! Tovább ->” gombot. A következő képernyő bal oszlopában a termelőnek szóló “Megjegyzés”-t is fűzhetsz a listádhoz. (Bevásárló listát csak akkor tudsz beküldeni, ha előtte bejelentkezel a felhasználói neveddel.)
 • Nyomd meg a “Bevásárló lista beküldése” gombot. Ha minden rendben van, a képernyőn kapsz egy visszaigazolást a listád részleteivel és egy megerősítő e-mail is elküldésre kerül számodra. A többi már a mi dolgunk, pénteken várunk szeretettel a Kispiacon!

Ha elakadnál a fenti folyamat bármelyik lépésénél, keress minket az oldal alján lévő elérhetőségeinken!

Kérdés: Szeretnék a Kispiacon házilag készült, hiteles forrásból származó, egészséges finomságokat vásárolni: muszáj hozzá bevásárló listát készítenem?

Válasz: Nem, nem muszáj. Gyere ki pénteken vagy szombaton a Kispiacra, találkozz Termelőinkkel, beszélgess, kóstolj, vásárolj, érezd magad jól!

Kérdés: Már beküldtem egy bevásárló listát, de valamit kifelejtettem róla, mit tegyek?

Válasz: Készíts nyugodtan még egyet, meg még bármennyit.  A vasárnaptól szerda 15:00-ig beküldött valamennyi bevásárló listádat összesíti majd a rendszerünk, az esetleges költségeket egyszer számolja.