Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
17–23 termék, összesen 23 db
-
Narancsos kacsacomb sous vide-Naranccsal, aszalt szilvával és birsalmával, készített előkonfitált kacsacomb. Összetevők: kacsacomb, kacsazsír, narancs, olívaolaj, birsalma, aszalt szilva, só, narancs paszta, fűszerek. Elkészítési javaslat: A tasakot betesszük 10 percre forró vízbe, ezután egy felforrósított serpenyőben (vagy előmelegített sütőben) kb.10-15 perc alatt pirosra sütjük mindkét oldalát és tálalható is.
6 200 Ft Tovább -
Rosé kacsamell sous vide- Sous vide kacsamell friss rozmaringgal. Összetevők: kacsamell filé, só, rozmaring, fűszerek. Elkészítési javaslat: A tasakot beletesszük 5 percre kb. 60 fokos vízbe (regeneráljuk), utána egy felforrósított serpenyőbe tesszük bőrével lefelé minimális olajon, ezt ropogósra sütjük, aztán a másik oldalon csak fél percet sütjük és tálalható.
5 900 Ft Tovább -
Rozmaringos mustár zöldborssal- Sárga mustár alapú, durvára őrölt barna magos készítmény. Borsosan, gyengén csípős. Friss rozmaring és a durvára törött zöld bors karakteres, markáns ízvilágot kölcsönöz. Összetevők: ivóvíz, MUSTÁRMAG (ALLERGÉN), cukor, fehér borecet, só, zöldbors, friss rozmaring.
1 600 Ft Tovább -
Szarvas hamburger húspogácsa aszalt szilvával 6 db/kb. 1 kg (gyorsfagyasztott)- szarvas apróhúsból, aszalt szilvával készített hamburger húspogácsa különlegesség- Összetevők: szarvas apróhús, sertés zsírszalonna, aszalt szilva, étkezési só, fűszerek.-Felhasználási javaslat: sütés előtt 1 nappal ki kell venni a fagyasztóból a sima háztartási hűtőbe kell helyezni, hogy természetes úton kiolvadjon. Sütésnél egy kis zsiradékot kell alátenni és sülés közben néha megnyomkodni, mert összeugorhat. Megsütjük az egyik oldalt, aztán átfordítjuk, hogy megpiruljon a másik oldal is.
Akció!5 500 Ft5 000 Ft Tovább -
Tarkaborsos csirkemell sous vide- tarkaborssal és olívaolajjal fűszerezett csirkemell filé szuvidálva- Összetevők: csirkemell, olívaolaj, étkezési só, tarkabors.-Elkészítési javaslat: Egy serpenyőben minimális olajon körbepirítjuk és tálalható is. (a pirítás előtt javallott a kibontatlan zacskót még forró vízbe helyezni 10-15 percre)
3 800 Ft Tovább -
Zöldfűszeres csirkemell sous vide- kellemesen citrusos csirkemell filé szuvidálva zöldfűszerekkel.- Össztevők: csirkemell, olívaolaj, étkezési só, friss petrezselyem, kezeletlen citromhéj, zöldfűszerek.- Elkészítési javaslat: Egy serpenyőben minimális olajon körbepirítjuk és tálalható is. (pirítás előtt javallott még a kibontatlan tasakot forró vízbe helyezni 10-15 percre)
3 800 Ft Tovább -
Zöldfűszeres porchetta sous vide- zöldfűszerekkel és fokhagymával ízesített, kellemesen citrusos göngyölt bőrös császárhús szuvidálva- Összetevők: bőrös császárhús, friss petrezselyem, kezeletlen citromhéj, étkezési só, fokhagyma granulátum, zöldfűszerek, fűszerek.- Elkészítési javaslat: mivel ez már szuvidálva van, nem kell több órán keresztül sütni. Sütőbe helyezzük (a bőrét törölgessük szárazra), először hőlégkeverésen felmelegítjük a husit kb. 130 fokon 20 percig, aztán csak alsó-felső sütésre tesszük 220 fokon, amíg a bőre ropogós lesz (kb. 20 perc). Az utolsó 5 percben ecettel kenegessük be a bőrét, ettől lesz eszméletlen roppanós.
7 500 Ft Tovább
17–23 termék, összesen 23 db