Jelentkezz be vagy regisztrálj a fenti ‘Fiókom’ menüben!Elfelejtett jelszó
Zöldfűszeres porchetta sous vide- zöldfűszerekkel és fokhagymával ízesített, kellemesen citrusos göngyölt bőrös császárhús szuvidálva- Összetevők: bőrös császárhús, friss petrezselyem, kezeletlen citromhéj, étkezési só, fokhagyma granulátum, zöldfűszerek, fűszerek.- Elkészítési javaslat: mivel ez már szuvidálva van, nem kell több órán keresztül sütni. Sütőbe helyezzük (a bőrét törölgessük szárazra), először hőlégkeverésen felmelegítjük a husit kb. 130 fokon 20 percig, aztán csak alsó-felső sütésre tesszük 220 fokon, amíg a bőre ropogós lesz (kb. 20 perc). Az utolsó 5 percben ecettel kenegessük be a bőrét, ettől lesz eszméletlen roppanós.
Figyelem! Az eheti rendelési időszak lezárult! Szerda délutántól vasárnap délig nem tudsz bevásárló listát készíteni/beküldeni. Jelenleg az eheti termékeket láthatod, kedvcsinálóképp. Nézz vissza vasárnap!