Jelentkezz be vagy regisztrálj a fenti ‘Fiókom’ menüben!Elfelejtett jelszó
Kosár “Magyaros grillkolbász sous vide- Hagyományos, magyaros fűszerezésű sertéskolbász fokhagymával, borssal, köménnyel és pirospaprikával ízesítve. Összetevők: sertésapró, só, fokhagyma, fűszerek, juhbél.” a kosárba helyezve.
Mézes-vörösboros szűz sous vide- Mézzel, vörösborral, kakukkfűvel, balzsammal beforralt pácban érlelt egész sertés szűz. Ízvilága kellemesen édeskés. Összetevők: sertés szűzérme, vörösbor, méz, só, fűszerek. Elkészítési javaslat: A tasakot 5 percre beletesszük kb. 60 fokos vízbe (regeneráljuk), azután egy felforrósított serpenyőbe helyezzük, minimális olajon és 1-2 perc alatt körbesütjük és tálalható is.