Jelentkezz be vagy regisztrálj a fenti ‘Fiókom’ menüben!Elfelejtett jelszó
Mézes-vörösboros szűz sous vide- Mézzel, vörösborral, kakukkfűvel, balzsammal beforralt pácban érlelt egész sertés szűz. Ízvilága kellemesen édeskés. Összetevők: sertés szűzérme, vörösbor, méz, só, fűszerek. Elkészítési javaslat: A tasakot 5 percre beletesszük kb. 60 fokos vízbe (regeneráljuk), azután egy felforrósított serpenyőbe helyezzük, minimális olajon és 1-2 perc alatt körbesütjük és tálalható is.
Figyelem! Az eheti rendelési időszak lezárult! Szerda délutántól vasárnap délig nem tudsz bevásárló listát készíteni/beküldeni. Jelenleg az eheti termékeket láthatod, kedvcsinálóképp. Nézz vissza vasárnap!