Ugrás a navigációhoz
Kilépés a tartalomba
Menü
Kezdőlap
A Kispiacról
Termék Táblázat
Bevásárló listám
Fiókom
Termelőink
Kezdőlap
A Kispiacról
Termék Táblázat
Bevásárló listám
Fiókom
Termelőink
Jelentkezz be vagy regisztrálj a fenti ‘Fiókom’ menüben!
Felh.név->
Jelszó---->
Emlékezz rám
Elfelejtett jelszó
Kezdőlap
/
Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
/
Magyaros grillkolbász sous vide- Hagyományos, magyaros fűszerezésű sertéskolbász fokhagymával, borssal, köménnyel és pirospaprikával ízesítve. Összetevők: sertésapró, só, fokhagyma, fűszerek, juhbél.
Magyaros grillkolbász sous vide- Hagyományos, magyaros fűszerezésű sertéskolbász fokhagymával, borssal, köménnyel és pirospaprikával ízesítve. Összetevők: sertésapró, só, fokhagyma, fűszerek, juhbél.
3 750
Ft
Kosárba teszem
Kategória:
Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
További információk
További információk
Tömeg
0.5 kg
Kapcsolódó termékek
Kolbászhússal töltött császárhús sous vide- házi kolbászhússal töltött császárhús- császárhús, sertés apróhús, fokhagyma, étkezési só, fűszerek. Elkészítési javaslat: A zacskót 10 percre forró (kb.60 fokos) vízbe helyezzük, ezután a húst grillen, vagy akár sütőben körbepirítjuk.
3 450
Ft
Tovább
Narancsos kacsacomb sous vide-Naranccsal, aszalt szilvával és birsalmával, készített előkonfitált kacsacomb. Összetevők: kacsacomb, kacsazsír, narancs, olívaolaj, birsalma, aszalt szilva, só, narancs paszta, fűszerek. Elkészítési javaslat: A tasakot betesszük 10 percre forró vízbe, ezután egy felforrósított serpenyőben (vagy előmelegített sütőben) kb.10-15 perc alatt pirosra sütjük mindkét oldalát és tálalható is.
6 200
Ft
Tovább
Káposztás-sörös grillkolbász sous vide- Sertés alapú kolbász, melyhez sörrel felgőzőlt, gyömbéres pirított káposztát adunk. Ízélményét a természetes hikori füst fokozza. Összetevők: sertésapró, sör, fejeskáposzta, cukor, sertészsír, só, TERMÉSZETES HIKORI FÜST (ALLERGÉN,szója), fűszerek, juhbél.
3 750
Ft
Tovább
Házi ketchup- Karamellen pirított hagyma és kápia paprika adja kellemes aromáját. A paradicsommal egybe mixelve BBQ-s beütése hikori füstnek köszönhető. Húsokhoz, tésztákhoz egyaránt ajánlom. Összetevők: ivóvíz, hagyma, sűrített paradicsom, kápia paprika, cukor, gyümölcsecet, olivaolaj, só, HIKORI FÜST (ALLERGÉN, szója), fűszerek.
Citromos bajor grillkolbász sous vide-Csirkecomb filéből és sertés zsírszalonnából készülő nemzetközileg ismert fehér kolbász. Bajor jellegét babér és majoranna adja, mely reszelt citromhéjjal válik kellemesen üdévé. Összetevők: csirkecombfilé, zsírszalonna, só, citromhéj, fűszerek, juhbél
Figyelem! Az eheti rendelési időszak lezárult! Szerda délutántól vasárnap délig nem tudsz bevásárló listát készíteni/beküldeni. Jelenleg az eheti termékeket láthatod, kedvcsinálóképp. Nézz vissza vasárnap!