Ugrás a navigációhoz
Kilépés a tartalomba
Menü
Kezdőlap
A Kispiacról
Termék Táblázat
Bevásárló listám
Fiókom
Termelőink
Kezdőlap
A Kispiacról
Termék Táblázat
Bevásárló listám
Fiókom
Termelőink
Jelentkezz be vagy regisztrálj a fenti ‘Fiókom’ menüben!
Felh.név->
Jelszó---->
Emlékezz rám
Elfelejtett jelszó
Kezdőlap
/
Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
/
Magyaros grillkolbász sous vide- Hagyományos, magyaros fűszerezésű sertéskolbász fokhagymával, borssal, köménnyel és pirospaprikával ízesítve. Összetevők: sertésapró, só, fokhagyma, fűszerek, juhbél.
Magyaros grillkolbász sous vide- Hagyományos, magyaros fűszerezésű sertéskolbász fokhagymával, borssal, köménnyel és pirospaprikával ízesítve. Összetevők: sertésapró, só, fokhagyma, fűszerek, juhbél.
3 750
Ft
Kosárba teszem
Kategória:
Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
További információk
További információk
Tömeg
0.5 kg
Kapcsolódó termékek
Borsos sertésszűz sous vide – Sertésszűz borskéregbe forgatva egy kis olívaolajjal- Összetevők: sertésszűz, olívaolaj, étekzési só, tarkabors.- A termék nem tartalmaz allergént, hozzáadott ipari adalékanyagokat- Elkészítése: A bontatlan zacskót forró vízbe helyezzük 10-15 percre, ezután egy serpenyőbe öntünk munumális zsiradékot és ebben közepes lángon körbepirítjuk.
3 900
Ft
Tovább
Zöldfűszeres csirkemell sous vide- kellemesen citrusos csirkemell filé szuvidálva zöldfűszerekkel.- Össztevők: csirkemell, olívaolaj, étkezési só, friss petrezselyem, kezeletlen citromhéj, zöldfűszerek.- Elkészítési javaslat: Egy serpenyőben minimális olajon körbepirítjuk és tálalható is. (pirítás előtt javallott még a kibontatlan tasakot forró vízbe helyezni 10-15 percre)
3 800
Ft
Tovább
Előfűszerezett csirkemellfilé sous vide- Fűszeres csirkemellfilé olívaolajban.- Összetevők: csirkemell, olívaolaj, só, fűszerek. Elkészítési javaslat: Egy serpenyőben minimális olajon körbepirítjuk és tálalható is.
3 800
Ft
Tovább
Házi ketchup- Karamellen pirított hagyma és kápia paprika adja kellemes aromáját. A paradicsommal egybe mixelve BBQ-s beütése hikori füstnek köszönhető. Húsokhoz, tésztákhoz egyaránt ajánlom. Összetevők: ivóvíz, hagyma, sűrített paradicsom, kápia paprika, cukor, gyümölcsecet, olivaolaj, só, HIKORI FÜST (ALLERGÉN, szója), fűszerek.
Citromos bajor grillkolbász sous vide-Csirkecomb filéből és sertés zsírszalonnából készülő nemzetközileg ismert fehér kolbász. Bajor jellegét babér és majoranna adja, mely reszelt citromhéjjal válik kellemesen üdévé. Összetevők: csirkecombfilé, zsírszalonna, só, citromhéj, fűszerek, juhbél
Figyelem! Az eheti rendelési időszak lezárult! Szerda délutántól vasárnap délig nem tudsz bevásárló listát készíteni/beküldeni. Jelenleg az eheti termékeket láthatod, kedvcsinálóképp. Nézz vissza vasárnap!