Ugrás a navigációhoz
Kilépés a tartalomba
Menü
Kezdőlap
A Kispiacról
Termék Táblázat
Bevásárló listám
Fiókom
Termelőink
Kezdőlap
A Kispiacról
Termék Táblázat
Bevásárló listám
Fiókom
Termelőink
Jelentkezz be vagy regisztrálj a fenti ‘Fiókom’ menüben!
Felh.név->
Jelszó---->
Emlékezz rám
Elfelejtett jelszó
Kezdőlap
/
Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
/
Előfűszerezett csirkemellfilé sous vide- Fűszeres csirkemellfilé olívaolajban.- Összetevők: csirkemell, olívaolaj, só, fűszerek. Elkészítési javaslat: Egy serpenyőben minimális olajon körbepirítjuk és tálalható is.
Előfűszerezett csirkemellfilé sous vide- Fűszeres csirkemellfilé olívaolajban.- Összetevők: csirkemell, olívaolaj, só, fűszerek. Elkészítési javaslat: Egy serpenyőben minimális olajon körbepirítjuk és tálalható is.
3 800
Ft
Kosárba teszem
Kategória:
Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
További információk
További információk
Tömeg
0.55 kg
Kapcsolódó termékek
Káposztás-sörös grillkolbász sous vide- Sertés alapú kolbász, melyhez sörrel felgőzőlt, gyömbéres pirított káposztát adunk. Ízélményét a természetes hikori füst fokozza. Összetevők: sertésapró, sör, fejeskáposzta, cukor, sertészsír, só, TERMÉSZETES HIKORI FÜST (ALLERGÉN,szója), fűszerek, juhbél.
3 500
Ft
Tovább
Aszalt paradicsomos porchetta sous vide- aszalt paradicsommal, bazsalikommal és fokhagymával ízesített göngyölt bőrös császárhús szuvidálva- Összetevők: bőrös császárhús, aszalt paradicsom, étkezési só, friss bazsalikom, fokhagyma granulátum, fűszerek.- Elkészítési javaslat: mivel ez már szuvidálva van, nem kell több órán keresztül sütni. Sütőbe helyezzük (a bőrét törölgessük szárazra), először hőlégkeverésen felmelegítjük a husit kb. 130 fokon 20 percig, aztán csak alsó-felső sütésre tesszük 220 fokon, amíg a bőre ropogós lesz (kb. 20 perc). Az utolsó 5 percben ecettel kenegessük be a bőrét, ettől lesz eszméletlen roppanós.
7 500
Ft
Tovább
Szarvas hamburger húspogácsa aszalt szilvával 6 db/kb. 1 kg (gyorsfagyasztott)- szarvas apróhúsból, aszalt szilvával készített hamburger húspogácsa különlegesség- Összetevők: szarvas apróhús, sertés zsírszalonna, aszalt szilva, étkezési só, fűszerek.-Felhasználási javaslat: sütés előtt 1 nappal ki kell venni a fagyasztóból a sima háztartási hűtőbe kell helyezni, hogy természetes úton kiolvadjon. Sütésnél egy kis zsiradékot kell alátenni és sülés közben néha megnyomkodni, mert összeugorhat. Megsütjük az egyik oldalt, aztán átfordítjuk, hogy megpiruljon a másik oldal is.
Akció!
5 500
Ft
5 000
Ft
Tovább
Rosé kacsamell sous vide- Sous vide kacsamell friss rozmaringgal. Összetevők: kacsamell filé, só, rozmaring, fűszerek. Elkészítési javaslat: A tasakot beletesszük 5 percre kb. 60 fokos vízbe (regeneráljuk), utána egy felforrósított serpenyőbe tesszük bőrével lefelé minimális olajon, ezt ropogósra sütjük, aztán a másik oldalon csak fél percet sütjük és tálalható.
Narancsos kacsacomb sous vide-Naranccsal, aszalt szilvával és birsalmával, készített előkonfitált kacsacomb. Összetevők: kacsacomb, kacsazsír, narancs, olívaolaj, birsalma, aszalt szilva, só, narancs paszta, fűszerek. Elkészítési javaslat: A tasakot betesszük 10 percre forró vízbe, ezután egy felforrósított serpenyőben (vagy előmelegített sütőben) kb.10-15 perc alatt pirosra sütjük mindkét oldalát és tálalható is.
Figyelem! Az eheti rendelési időszak lezárult! Szerda délutántól vasárnap délig nem tudsz bevásárló listát készíteni/beküldeni. Jelenleg az eheti termékeket láthatod, kedvcsinálóképp. Nézz vissza vasárnap!