Ugrás a navigációhoz
Kilépés a tartalomba
Menü
Kezdőlap
A Kispiacról
Termék Táblázat
Bevásárló listám
Fiókom
Termelőink
Kezdőlap
A Kispiacról
Termék Táblázat
Bevásárló listám
Fiókom
Termelőink
Jelentkezz be vagy regisztrálj a fenti ‘Fiókom’ menüben!
Felh.név->
Jelszó---->
Emlékezz rám
Elfelejtett jelszó
Kezdőlap
/
Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
/
Előfűszerezett csirkemellfilé sous vide- Fűszeres csirkemellfilé olívaolajban.- Összetevők: csirkemell, olívaolaj, só, fűszerek. Elkészítési javaslat: Egy serpenyőben minimális olajon körbepirítjuk és tálalható is.
Előfűszerezett csirkemellfilé sous vide- Fűszeres csirkemellfilé olívaolajban.- Összetevők: csirkemell, olívaolaj, só, fűszerek. Elkészítési javaslat: Egy serpenyőben minimális olajon körbepirítjuk és tálalható is.
3 800
Ft
Kosárba teszem
Kategória:
Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
További információk
További információk
Tömeg
0.55 kg
Kapcsolódó termékek
Citromos bajor grillkolbász sous vide-Csirkecomb filéből és sertés zsírszalonnából készülő nemzetközileg ismert fehér kolbász. Bajor jellegét babér és majoranna adja, mely reszelt citromhéjjal válik kellemesen üdévé. Összetevők: csirkecombfilé, zsírszalonna, só, citromhéj, fűszerek, juhbél
3 750
Ft
Tovább
Foszlós rozmaringos kacsacomb sous vide 2 db- Zöldfűszerrel, almával, hagymával készített fűszeres előkonfitált kacsacomb. Összetevők: kacsacomb, vöröshagyma, só, friss rozmaring, fűszerek. Elkészítési javaslat: Egy felforrósított serpenyőben (vagy előmelegített sütőben) pár perc alatt pirosra sütjük mindkét oldalát és tálalható is.
5 200
Ft
Tovább
Mézes-vörösboros szűz sous vide- Mézzel, vörösborral, kakukkfűvel, balzsammal beforralt pácban érlelt egész sertés szűz. Ízvilága kellemesen édeskés. Összetevők: sertés szűzérme, vörösbor, méz, só, fűszerek. Elkészítési javaslat: A tasakot 5 percre beletesszük kb. 60 fokos vízbe (regeneráljuk), azután egy felforrósított serpenyőbe helyezzük, minimális olajon és 1-2 perc alatt körbesütjük és tálalható is.
3 900
Ft
Tovább
Rosé kacsamell sous vide- Sous vide kacsamell friss rozmaringgal. Összetevők: kacsamell filé, só, rozmaring, fűszerek. Elkészítési javaslat: A tasakot beletesszük 5 percre kb. 60 fokos vízbe (regeneráljuk), utána egy felforrósított serpenyőbe tesszük bőrével lefelé minimális olajon, ezt ropogósra sütjük, aztán a másik oldalon csak fél percet sütjük és tálalható.
Narancsos kacsacomb sous vide-Naranccsal, aszalt szilvával és birsalmával, készített előkonfitált kacsacomb. Összetevők: kacsacomb, kacsazsír, narancs, olívaolaj, birsalma, aszalt szilva, só, narancs paszta, fűszerek. Elkészítési javaslat: A tasakot betesszük 10 percre forró vízbe, ezután egy felforrósított serpenyőben (vagy előmelegített sütőben) kb.10-15 perc alatt pirosra sütjük mindkét oldalát és tálalható is.
Figyelem! Az eheti rendelési időszak lezárult! Szerda délutántól vasárnap délig nem tudsz bevásárló listát készíteni/beküldeni. Jelenleg az eheti termékeket láthatod, kedvcsinálóképp. Nézz vissza vasárnap!