Ugrás a navigációhoz
Kilépés a tartalomba
Menü
Kezdőlap
A Kispiacról
Termék Táblázat
Bevásárló listám
Fiókom
Termelőink
Kezdőlap
A Kispiacról
Termék Táblázat
Bevásárló listám
Fiókom
Termelőink
Jelentkezz be vagy regisztrálj a fenti ‘Fiókom’ menüben!
Felh.név->
Jelszó---->
Emlékezz rám
Elfelejtett jelszó
Kezdőlap
/
Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
/
Előfűszerezett csirkemellfilé sous vide- Fűszeres csirkemellfilé olívaolajban.- Összetevők: csirkemell, olívaolaj, só, fűszerek. Elkészítési javaslat: Egy serpenyőben minimális olajon körbepirítjuk és tálalható is.
Előfűszerezett csirkemellfilé sous vide- Fűszeres csirkemellfilé olívaolajban.- Összetevők: csirkemell, olívaolaj, só, fűszerek. Elkészítési javaslat: Egy serpenyőben minimális olajon körbepirítjuk és tálalható is.
3 800
Ft
Kosárba teszem
Kategória:
Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
További információk
További információk
Tömeg
0.55 kg
Kapcsolódó termékek
Citromos bajor grillkolbász sous vide-Csirkecomb filéből és sertés zsírszalonnából készülő nemzetközileg ismert fehér kolbász. Bajor jellegét babér és majoranna adja, mely reszelt citromhéjjal válik kellemesen üdévé. Összetevők: csirkecombfilé, zsírszalonna, só, citromhéj, fűszerek, juhbél
3 750
Ft
Tovább
Borsos sertésszűz sous vide – Sertésszűz borskéregbe forgatva egy kis olívaolajjal- Összetevők: sertésszűz, olívaolaj, étekzési só, tarkabors.- A termék nem tartalmaz allergént, hozzáadott ipari adalékanyagokat- Elkészítése: A bontatlan zacskót forró vízbe helyezzük 10-15 percre, ezután egy serpenyőbe öntünk munumális zsiradékot és ebben közepes lángon körbepirítjuk.
3 900
Ft
Tovább
Aszalt paradicsomos porchetta sous vide- aszalt paradicsommal, bazsalikommal és fokhagymával ízesített göngyölt bőrös császárhús szuvidálva- Összetevők: bőrös császárhús, aszalt paradicsom, étkezési só, friss bazsalikom, fokhagyma granulátum, fűszerek.- Elkészítési javaslat: mivel ez már szuvidálva van, nem kell több órán keresztül sütni. Sütőbe helyezzük (a bőrét törölgessük szárazra), először hőlégkeverésen felmelegítjük a husit kb. 130 fokon 20 percig, aztán csak alsó-felső sütésre tesszük 220 fokon, amíg a bőre ropogós lesz (kb. 20 perc). Az utolsó 5 percben ecettel kenegessük be a bőrét, ettől lesz eszméletlen roppanós.
7 500
Ft
Tovább
Rosé kacsamell sous vide- Sous vide kacsamell friss rozmaringgal. Összetevők: kacsamell filé, só, rozmaring, fűszerek. Elkészítési javaslat: A tasakot beletesszük 5 percre kb. 60 fokos vízbe (regeneráljuk), utána egy felforrósított serpenyőbe tesszük bőrével lefelé minimális olajon, ezt ropogósra sütjük, aztán a másik oldalon csak fél percet sütjük és tálalható.
Narancsos kacsacomb sous vide-Naranccsal, aszalt szilvával és birsalmával, készített előkonfitált kacsacomb. Összetevők: kacsacomb, kacsazsír, narancs, olívaolaj, birsalma, aszalt szilva, só, narancs paszta, fűszerek. Elkészítési javaslat: A tasakot betesszük 10 percre forró vízbe, ezután egy felforrósított serpenyőben (vagy előmelegített sütőben) kb.10-15 perc alatt pirosra sütjük mindkét oldalát és tálalható is.
Figyelem! Az eheti rendelési időszak lezárult! Szerda délutántól vasárnap délig nem tudsz bevásárló listát készíteni/beküldeni. Jelenleg az eheti termékeket láthatod, kedvcsinálóképp. Nézz vissza vasárnap!