Ugrás a navigációhoz
Kilépés a tartalomba
Menü
Kezdőlap
A Kispiacról
Termék Táblázat
Bevásárló listám
Fiókom
Termelőink
Kezdőlap
A Kispiacról
Termék Táblázat
Bevásárló listám
Fiókom
Termelőink
Jelentkezz be vagy regisztrálj a fenti ‘Fiókom’ menüben!
Felh.név->
Jelszó---->
Emlékezz rám
Elfelejtett jelszó
Kezdőlap
/
Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
/
Magyaros grillkolbász sous vide- Hagyományos, magyaros fűszerezésű sertéskolbász fokhagymával, borssal, köménnyel és pirospaprikával ízesítve. Összetevők: sertésapró, só, fokhagyma, fűszerek, juhbél.
Magyaros grillkolbász sous vide- Hagyományos, magyaros fűszerezésű sertéskolbász fokhagymával, borssal, köménnyel és pirospaprikával ízesítve. Összetevők: sertésapró, só, fokhagyma, fűszerek, juhbél.
3 750
Ft
Kosárba teszem
Kategória:
Mesterszakács manufaktúra - Gál Zsolt
További információk
További információk
Tömeg
0.5 kg
Kapcsolódó termékek
Borsos sertésszűz sous vide – Sertésszűz borskéregbe forgatva egy kis olívaolajjal- Összetevők: sertésszűz, olívaolaj, étekzési só, tarkabors.- A termék nem tartalmaz allergént, hozzáadott ipari adalékanyagokat- Elkészítése: A bontatlan zacskót forró vízbe helyezzük 10-15 percre, ezután egy serpenyőbe öntünk munumális zsiradékot és ebben közepes lángon körbepirítjuk.
3 900
Ft
Tovább
Szarvas hamburger húspogácsa aszalt szilvával 6 db/kb. 1 kg (gyorsfagyasztott)- szarvas apróhúsból, aszalt szilvával készített hamburger húspogácsa különlegesség- Összetevők: szarvas apróhús, sertés zsírszalonna, aszalt szilva, étkezési só, fűszerek.-Felhasználási javaslat: sütés előtt 1 nappal ki kell venni a fagyasztóból a sima háztartási hűtőbe kell helyezni, hogy természetes úton kiolvadjon. Sütésnél egy kis zsiradékot kell alátenni és sülés közben néha megnyomkodni, mert összeugorhat. Megsütjük az egyik oldalt, aztán átfordítjuk, hogy megpiruljon a másik oldal is.
Akció!
5 500
Ft
5 000
Ft
Tovább
Zöldfűszeres porchetta sous vide- zöldfűszerekkel és fokhagymával ízesített, kellemesen citrusos göngyölt bőrös császárhús szuvidálva- Összetevők: bőrös császárhús, friss petrezselyem, kezeletlen citromhéj, étkezési só, fokhagyma granulátum, zöldfűszerek, fűszerek.- Elkészítési javaslat: mivel ez már szuvidálva van, nem kell több órán keresztül sütni. Sütőbe helyezzük (a bőrét törölgessük szárazra), először hőlégkeverésen felmelegítjük a husit kb. 130 fokon 20 percig, aztán csak alsó-felső sütésre tesszük 220 fokon, amíg a bőre ropogós lesz (kb. 20 perc). Az utolsó 5 percben ecettel kenegessük be a bőrét, ettől lesz eszméletlen roppanós.
7 500
Ft
Tovább
Házi ketchup- Karamellen pirított hagyma és kápia paprika adja kellemes aromáját. A paradicsommal egybe mixelve BBQ-s beütése hikori füstnek köszönhető. Húsokhoz, tésztákhoz egyaránt ajánlom. Összetevők: ivóvíz, hagyma, sűrített paradicsom, kápia paprika, cukor, gyümölcsecet, olivaolaj, só, HIKORI FÜST (ALLERGÉN, szója), fűszerek.
Citromos bajor grillkolbász sous vide-Csirkecomb filéből és sertés zsírszalonnából készülő nemzetközileg ismert fehér kolbász. Bajor jellegét babér és majoranna adja, mely reszelt citromhéjjal válik kellemesen üdévé. Összetevők: csirkecombfilé, zsírszalonna, só, citromhéj, fűszerek, juhbél
Figyelem! Az eheti rendelési időszak lezárult! Szerda délutántól vasárnap délig nem tudsz bevásárló listát készíteni/beküldeni. Jelenleg az eheti termékeket láthatod, kedvcsinálóképp. Nézz vissza vasárnap!