A Kispiacról

A Kispiac hiánypótló kezdeményezés. A célunk egyszerű, és világos: friss, kitűnő minőségű élelmiszereket tenni az asztalra. Ez a virtuális piactér lehetőséget biztosít arra, hogy a kereslet, és a kínálat egymásra találjon.

A Kispiac sajátossága, és nagy előnye az, hogy előre be tudod küldeni a Bevásárló listád, az átadásokon pedig személyesen a termelőtől veheted át a megrendelt árukat. Közvetlen kapcsolat alakul ki a vásárló és a termelő között, a termelő személyes garanciát tud vállalni az általa előállított, és értékesített termékért.

A rendelési időszak vasárnap délben indul és szerda este 22.00 óráig tart.

 

GYIK

Kérdés: Hogyan tudok rendelést (= bevásárló listát) leadni?

Válasz:

Első lépés: Regisztrálj a “Fiókom” menüpont alatt!

  • Ha egy kicsit lefelé görgetsz azon az oldalon, jobbra látod a kitöltendő mezőket. Kérjük, mindegyik mezőt töltsd ki!  Ezekre azért van szükség,  mert néha előfordul, hogy 1-1 termék miatt egyeztetnünk szükséges veled.
  • A regisztráció után a “Fiókom” menübe jutsz. Ezen a felületen beállíthatod szállítási címed, később módosíthatod jelszavad és felhasználói adataid. Itt láthatod majd a már beküldött Bevásárló listáid is.

Második lépés: Lépj a “Termék táblázat” menüpontra.

  • Válaszd ki a kívánt termékeket és mennyiségüket. A szűrővel tudsz termék kategóriát – termelőt váltani. Emellett egyedi kifejezésekre is tudsz keresni a teljes kínálatból. Új keresésnél először nyomd meg az “Alaphelyzetbe” gombot.
  • Nyomd meg a lista feletti/alatti “Kiválasztottak a Bevásárló listára” gombot.

Harmadik lépés: ellenőrizd a Bevásárló listád.

  • Nyomd meg a fenti “Bevásárló listám” menüpontot. Ellenőrizd, hogy minden szükséges terméket felvettél-e a Bevásárló listádra. Ha valamit mégsem szeretnél, itt törölheted.
  • Ha kilépsz a rendszerből, a kiválasztott termékek a listán maradnak, tudod folytatni a folyamatot másnap is. A lényeg, hogy szerdáig véglegesítsd és küldd be.

Negyedik lépés: küldd be a Bevásárló listád.

  • Ha kész vagy a listáddal, válassz “Átvételi mód“-ot és nyomd meg a “Bevásárló lista rendben, tovább->” gombot. A következő képernyő bal oszlopában a termelőnek szóló “Megjegyzés”-t is fűzhetsz a listádhoz. (Bevásárló listát csak akkor tudsz beküldeni, ha előtte bejelentkezel a felhasználói neveddel.)
  • Nyomd meg a “Bevásárló lista elküldése” gombot. Ha minden rendben van, a képernyőn kapsz egy visszaigazolást a listád részleteivel. A többi már a mi dolgunk, pénteken várunk szeretettel a Kispiacon!

Ha elakadnál a fenti folyamat bármelyik lépésénél, keress minket az oldal alján lévő elérhetőségeinken!

 

Kérdés: Szeretnék házilag készült, hiteles forrásból származó egészséges finomságokat vásárolni, de nem szeretnék látatlanban vásárolni. Érdemes kimennem így is a Kispiacra?

Válasz: Van egy jó hírem! A Kispiacra Termelőink mindig megrakott kocsikkal érkeznek, sok-sok friss, általuk termelt / előállított / forgalmazott árut hoznak pluszban. Így azok is bevásárolhatnak, akik nem adtak le Bevásárló listát a hétre. Nálunk nincs zsákbamacska. Termelőink hétről-hétre jelen vannak a Kispiacon, minden kérdésedre szívesen válaszolnak.